Evenement organiseren

U wilt een evenement organiseren? Mijn Organisator is voor u de aangewezen partij om uw evenement tot een succes te maken. Wij hebben veel ervaring in het plannen en organiseren van evenementen voor zowel de profit als non-profit sector. Velen zijn u al voorgegaan.

Een evenement organiseren voor 100 personen of 1000 personen is voor ons geen enkel probleem. U kunt bij ons terecht voor uw (bedrijfs)feest, congres, symposium, (mini)beurs, teambuilding, etc.

Tickets en betaalsysteem

Wilt u graag dat uw gasten een ticket voor u evenement kopen? Wij regelen dat geheel kosteloos voor u in!

Vakdag organiseren

Een vakdag organiseren voor uw aangesloten leden is voor ons geen enkel probleem. Een vakdag moet inspirerend zijn. U biedt uw leden de mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan en elkaars kennis te vergroten.

Mijn Organisator zorgt voor de perfecte locatie om uw vakdag een onvergetelijke ervaring te laten worden.

Evenement beleving

Wij leggen u en uw gasten tijdens uw evenement of vakdag in de watten. Wij zorgen dat het niemand ergens aan ontbreekt. Wij zijn onzichtbaar maar toch aanwezig. Wij laten uw organisatie stralen tijdens uw evenement of vakdag.

Met oog voor kwaliteit, ervaring en veiligheid zit het bij Mijn Organisator wel goed. Voor het organiseren van uw evenement of vakdag stellen wij niet alleen de hoogste eisen aan onszelf, maar ook aan de betreffende locatie.

Kosten van een evenement

De kosten voor het organiseren van een evenement of vakdag via een organisatiebureau kunnen flink verschillen. Mijn Organisator gelooft in een transparante kostenstructuur.

Locatiekosten, artiesten, etc. worden rechtstreeks aan u in rekening gebracht zonder enige financiële tussenkomst van Mijn Organisator.

U betaalt rechtstreeks

Wij vragen vanzelfsprekend de offertes op, onderhandelen over scherpe prijzen, en leggen die aan u als klant voor. U geeft het akkoord en wij bevestigen richting de offrerende partij.

Uw (bedrijfs-,)naam staat op de offerte en op de factuur. U betaalt dus rechtstreeks aan venues, artiesten, etc. Wel zo helder!

Geen marges; dus voordelig!

Wij rekenen nergens een extra marge. Wij rekenen puur onze dienstverlening op basis van voorcalculatie.

U weet precies waar u aan toe bent qua kosten. Geen verrassingen, geen verborgen marges of opslagen. Wel zo netjes.

Vertrouwen

Doordat wij transparant werken is er direct een basis voor vertrouwen. U hoeft zich niet af te vragen of u de organisatie beter in eigen hand had kunnen nemen. Wij zijn een vast aanspreekpunt. M.a.w. wij treden naar buiten met behoud van uw identiteit als organisatie. Directe en open communicatie, luisterend naar uw wensen maar ook adviserend in wat mogelijk is.

Daar kunnen wij oprecht van zeggen: ‘the sky is the limit’.

Maak een afspraak met ons

 

* verplichte velden

Scroll Up