Elk event is uniek.

Onze werkwijze ook!

Werkwijze

U maakt een afspraak met Mijn Organisator voor een kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en doelstellingen geïnventariseerd en vervolgens wordt daarop een strategie afgestemd.

Wij verrassen u graag met onze ideeën! 

Samenwerking leidt tot leuke projecten!

Goede contacten zijn erg belangrijk voor ons. Mijn Organisator staat voor flexibiliteit en service, kennis en ervaring, persoonlijke dienstverlening en maatwerk.

Wij gaan voor totaal oplossingen met oog voor detail!

Vaste werkzaamheden

✅ Evenementen, congressen etc. op topniveau geregeld
✅ Inschrijving en registratie van deelnemers
✅ Ontwerp van persoonlijke badges voor uw gasten
✅ Social media sharing, natuurlijk!
✅ Logistieke organisatie van uw evenement

Extra werkzaamheden

✅ Online ticketsales
✅ Follow-up emailing
✅ Ronde tafel of networktable settings, custom made!
✅ Ledenwerving, ook mogelijk

Kosten project organiseren – transparant, dus helder!

U ontvangt een projectplan op basis van uw wensen en doelstellingen. Hierin staat onze werkwijze en uitvoering. Uiteraard staat in het projectplan de vermelding van het door u vastgestelde budget voor de organisatie van uw event.

Mijn Organisator hanteert vervolgens een andere aanpak. Wij houden van duidelijk en transparant werken. Mijn Organisator is uw event makelaar. Wij treden op als onafhankelijk project coördinator bij de organisatie van uw event.

Onze kosten als event makelaars

U krijgt van ons een offerte voor onze dienstverlening als event makelaar. Wij rekenen een vaste prijs voor onze werkzaamheden om uw event te organiseren.

De kosten van locaties, catering, amusement, etc. die Mijn Organisator inschakelt voor de uitvoering worden rechtstreeks door Derden aan u geoffreerd en bij u in rekening gebracht.

Zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Geen verrassingen, geen verborgen marges of opslagen. Wel zo netjes.

 

Uw budget

Wij vragen offertes voor u aan. Uw eigen organisatie naam staat op de offertes. Wij leggen de offertes aan uw voor en na uw goedkeuring bevestigen wij de offertes voor u. Uiteraard alles in overleg en passend binnen het vooraf met u vastgestelde budget.

Wij bewaken dat budget nauwkeurig. U betaalt de facturen rechtstreeks, zonder onze tussenkomst. Mijn Organisator doet dus zaken op basis van duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Wel zo zeker!

Afspraak maken

8 + 3 =

Scroll Up